Vliegen vanaf Rotterdam The Hague airport

Goedkoop vliegen vanaf Rotterdam

Wist je dat je ook goedkoop op vakantie kan vanaf Rotterdam? Er zijn een hoop vliegvakantie bestemmingen vanaf Rotterdam! Vanaf de luchthaven van Rotterdam, vlieg je naar vele zonbestemmingen aan de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden. Er zijn meerdere reisorganisaties die vliegen vanaf Rotterdam!

vliegtuig transavia

Rotterdam Airport Parkeren

Het parkeren van je auto doe je voor de deur van de luchthaven, zo dichtbij dat je hem soms ziet met het opstijgen en landen. Mocht iemand je wegbrengen, dan kan die persoon gewoon even z’n auto parkeren. Op meerdere plaatsen kan je een bagage-kar pakken voor je bagage. Inchecken gaat erg vlot en soepel. Gaan er ook kinderen mee op vakantie? In de vertrek/aankomsthal vind je verschillende speeltoestellen. Kortom: vliegen vanaf Rotterdam Airport is geweldig!

Taxfree shoppen op de luchthaven

Net zoals op vele andere luchthavens is het ook op Rotterdam The Hague Airport mogelijk om voor vertrek belastingvrij aankopen te doen. In de taxfree winkels vind je de gebruikelijke producten zoals parfums, sigaretten, sterke dranken etc. Heb je na het shoppen nog tijd over voor je vlucht vertrekt? Je zou dan een hapje en een drankje kunnen doen in een van de restaurants of barretjes. Nog even snel je Facebook checken voor je vertrekt? Ook dat kan, want je kunt gebruik maken van het gratis WiFi netwerk.

Rotterdam Airport vluchten

Rotterdam Airport bestemmingen

Vanaf Rotterdam vlieg je met 6 luchtvaartmaatschappijen naar ruim 50 Europese bestemmingen. Je kunt vanaf Rotterdam The Hague Airport verschillende bestemmingen bereiken. Enkele voorbeelden zijn; Ibiza, Barcelona, Malaga, Rome en nog veel meer…

Klik hier onze laatste goedkope vakantie deals