Categorie: Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Wil je verzekerd zijn van de zon op je vakantie? Kies dan voor een vakantie naar de Canarische eilanden. Je bent hier bijna het hele jaar verzekerd van zonnig weer! Het is niet voor niks een van de populairste zonbestemmingen!

Ben je op zoek naar een goedkope vakantie op de Canarische eilanden? dan zal je uiteindelijk terecht komen op Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife, La Palma, La Gomera of El Hierro.

Lanzarote

Lanzarote heeft paradijselijke zandstranden, surrealistische maanlandschappen, groen en perfecte temperaturen. Je vind hier geen hoge gebouwen en volle stranden zijn hier een uitzondering.  Je vind hier wel gezellige en levendige badplaatsen zoals Puerto del Carmen en Playa Blanca.

Gran Canaria

Gran Canaria één van de populairste bestemmingen op de Canarische eilanden. Voor Zon, zee, strand én uitgaan zit je zonder twijfel goed in Playa del Inglés. Hier vind je een breed aanbod aan uitgaansgelegenheden.

Maspalomas is aanzienlijk rustiger, en erg populair onder de golfers. In Maspalomas vind je de Dunas de Maspalomas, een uniek én bescherm stuk duingebied wat erg populair is onder de natuurliefhebbers.

Fuerteventura

Het zonnige eiland Fuerteventura heeft een uniek karakter door vulkaankraters en het roodbruine woestijnlandschap. Door de magische zandduinen in Corralejo is het een uniek Canarisch eiland. Een heerlijke plek om tot rust te komen aan een van de uitgestrekte stranden en om te zwemmen in het heerlijke zeewater. Fuerteventura is door de aanwezige wind populair onder surfers!

Tenerife

 Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden, maar het is ook het meest tropische eiland van de Canarische eilanden. Of je nu in het voorjaar, de zomer, het najaar of de winter op vakantie gaat; de zon die schijnt hier altijd.

Daarnaast zorgt het klimaat ook voor een divers landschap,  van bananenplantages tot goudgele stranden, van felle bloemen tot woeste rotsen. Hét hoogtepunt van het eiland én tevens het hoogste punt van Spanje is de ruim 3700 meter hoge El Teide Vulkaan.

Genoeg mogelijkheden dus voor een zonvakantie naar de Canarische eilanden. De zon schijnt hier gegarandeerd!