Categorie: Griekenland

Vakantie naar Griekenland

Standen, cultuur en gezellige terrasjes. Wil je goedkoop op vakantie en zongarantie? Dan is wellicht Griekenland dè bestemming voor jou! Één van de meest populaire bestemmingen onder de Nederlandse toeristen is toch wel Griekenland! De laatste jaren is het alleen maar goedkoper geworden.

Het is een veelzijdig vakantieland. Ben je op zoek naar Cultuur of de historie? Romantisch dineren aan zee? Of lig jij liever op het strand in één van de vele prachtige baaitjes die het land rijk is? In Griekenland kan het allemaal

Het bekendste bezienswaardigheid is het Akropolis in Athene. Als je Athene gaat bezoeken mag je dit niet overslaan bij je stedentrip! De Akropolis is een tafelberg van 156 meter hoog met een aantal oude gebouwen waarvan het Parthenon, de tempel voor Parthenos, de beschermgodin van de stad, het meest bekende gebouw is.

Lig jij liever in het zonnetje op het strand? Dan is Kreta misschien meer iets voor jou. Één van de meestbezochte eilanden is toch wel Kreta. Het eiland heeft prachtige standen, leuke restaurantjes en vele uitgaansgelegenheden. Een bountystrand vind je bij Vai beach. Andere bekende eilanden zijn Kos, Rhodos, Zakynthos en Corfu.