Bonaire! In de zomervakantie inclusief huurauto en retourvlucht met KLM voor €728 p.p.

Bonaire Eden Beach met huurauto

Bonaire! In de zomervakantie inclusief huurauto en retourvlucht met KLM voor €728 p.p.

Voor de prijs van €728 p.p. kan je al 9 dagen naar het mooie Bonaire inclusief huurauto! Bij deze reis vlieg je met KLM, hierdoor mag je gratis 23 kilo ruimbagage mee nemen en ook nog eens 12 kilo handbagage. Alle maaltijden en drankjes tijdens de vlucht zijn ook inbegrepen. Al een goed begin van de vakantie dus!

direct naar deal

Verblijf in het heerlijk gelegen Eden Beach Resort. Dit resort is direct aan het strand gelegen wat op deze mooie bestemming natuurlijk fantastisch is. Je kunt op Bonaire heerlijk snorkelen en duiken. Het is dan ook mogelijk om bij het resort kennis te maken met de duiksport, dit is overigens wel tegen betaling.
Het centrum van Kralendijk vind je op circa 3 kilometer van het Eden Beach Resort, hier ben je in een ogenblik met de huurauto.

De huurauto op Bonaire is bij deze reis inbegrepen. Het gaat hier om een klasse A auto, denk hierbij aan een Hyundai I10 (5-deurs) of gelijkwaardig. Tegen een meerprijs is het mogelijk om een andere auto te huren.

Op het zonneterras bij het zwembad staan gratis ligbedden en parasols voor je klaar. Eden Beach Resort biedt een badhanddoekenservice (tegen borg), dit scheelt weer wat kilo’s in de koffer! Op het zandstrand maak je ook gratis gebruik van de ligbedden en parasols.
Al geïnteresseerd? Neem snel een kijkje naar de rest van de foto’s van deze prachtige plek.

direct naar deal

Reisperiode: vertrek op 8, 9 of 10 juli 2019
Reisduur: 9 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Verblijf: Eden Beach Resort
Aantal sterren: 3,5 ster
Verzorging: Logies
Plaats: Kralendijk
Inclusief retourvlucht met KLM en een huurauto

Screenshot van de deal
Prijsoverzicht Eden Beach Resort
Impressie van de vakantie
  • Strand van Eden Beach
  • Bonaire Huurauto
  • Zwembad Eden Beach