Beschrijving

Voordelig naar Mallorca! Playa Ferrera beschikt over prachtige gerenoveerde appartementen. Het strand is gelegen op ongeveer 350 meter van het verblijf en het centrum van Cala d’Or op ongeveer 2,5 km. Op loopafstand vind je onder andere winkels, restaurants en een bushalte.

Playa Ferrera bestaat uit 3 gebouwen met maximaal 3 verdiepingen. Verkoeling kun je vinden in één van de 2 buitenzwembaden en voor de kinderen is er ook een bad. Op de zonneterrassen kun je gratis gebruikmaken van ligbedden en parasols.

Let op! De studio’s en appartementen van deze accommodatie bevinden zich in twee gedeeltes. Het gedeelte Playa Ferrera is gerenoveerd en modern ingericht. Het andere gedeelte heet Bon Aire en is het meest recentelijk gerenoveerd. Bon Aire is een apart gedeelte op circa 300 meter vanaf de receptie. Hier vind je ook een zwembad en poolbar. Bij verblijf in één van de studio’s of appartementen in Bon Aire, kun je ook gebruikmaken van alle beschreven faciliteiten.

Screenshot van de deal

  • Verblijf in studio Bon Aire met vertrek op 8 mei 2020: €237,75 p.p. (inclusief administratiekosten en vroegboekkorting)
  • Verblijf in studio Playa Ferrera met vertrek op 8 mei 2010: €257,75 p.p. (inclusief administratiekosten en vroegboekkorting)

Mallorca Playa Ferrera